Valentīna dienas ballīte

16. februārī mūsu skolā tika rīkota Valentīna dienas ballīte. Tas bija patiesi aizraujošs pasākums, kas pulcēja kopā 5.-9. klašu skolēnus.

   Skolēniem tika dota lieliska iespēja izbaudīt svētku noskaņu un pavadīt kopīgu laiku ar klasesbiedriem un draugiem no citām klasēm.  

   Vēl jo interesantāk bija tas, ka ballīti vadīja skolēnu pašpārvaldes “Solis augšup” meitenes, kuras jau laicīgi bija gatavojušās šim notikumam, radot svētku noskaņu gan skolas telpās, gan arī mūsu sajūtās.
   Ballītes laikā skolēni varēja piedalīties dažādās aktivitātēs, kas padarīja šo pasākumu vēl aizraujošāku. Skolēni tika aicināti dejot, dziedāt karaoki, iemūžināt draudzīgākos brīžus košajā foto stūrītī, kā arī sagaidīja mirkli, kad tika atvērts Valentīna dienas pasts, un sirsnīgās vēstulītes nonāca pie saviem adresātiem.
   Kopumā Valentīna dienas ballīte Tukuma 3. pamatskolā bija lielisks veids, kā svinēt šo svētku dienu kopā ar draugiem un baudīt kopīgu laiku. Paldies skolēnu pašpārvaldes “Solis augšup” dalībniecēm un skolotājai Egijai Tīsei par lieliski vadītu, pārdomātu pasākumu un neaizmirstamu pieredzi!