Uzsāc skolas gaitas Tukuma 3. pamatskolā!

Cienījamie interesenti!  

Tukuma 3. pamatskolas saime ir gatava uzņemt savā pulkā topošos pirmklasniekus. Aicinām vecākus vai likumiskos pārstāvjus pieteikties no 10. marta plkst. 8.00 līdz 10. aprīļa plkst. 17.00.

Savukārt no 21. līdz 25. februārim, ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, piedāvājam iespēju iepazīt skolas vidi klātienē, iepriekš sazinoties ar skolas vadību un vienojoties par konkrētu vizītes laiku.

Kā notiek bērna pieteikšana klātienē?

  Lai bērnu pieteiktu skolā, vecāks vai likumiskais pārstāvis iesniedz skolas direktoram adresētu iesniegumu. Iesniegumu no 2022. gada 10. marta varēs iesniegt klātienē, ierodoties izvēlētajā skolā un uzrādot vecāka un bērna identitāti apliecinošus dokumentus.  

 Kā notiek bērna pieteikšana elektroniski?

   Elektroniski iesniegums iesūtāms uz skolas oficiālo elektroniskā pasta adresi www.tuk3psk.lv, tam jābūt parakstītam ar drošu elektronisko parakstu (atbilstoši Elektronisko dokumenta likuma 3.panta prasībām). Iesūtot elektronisko iesniegums uz skolas elektroniskā pasta adresi, nepieciešams pievienot vecāka un bērna identitāti apliecinošu dokumentu kopijas.

  Elektroniski iesniegti iesniegumi, kas skolām tiks iesūtīti pirms 2022. gada 10.marta plkst. 8.00, netiks reģistrēti.

Kur meklēt iesnieguma veidlapu?

Iesnieguma veidlapu atradīsiet šeit: https://www.tip.edu.lv/lv/uz%C5%86em%C5%A1ana-1-klas%C4%93?highlight=WyJ1elx1MDE0NmVtXHUwMTYxYW5hIl0=  

 Informējam, ka, ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, aicinām vecākus izmantot iespēju iesniegumus bērnu uzņemšanai 1.klasēs iesniegt elektroniski, jo, kā liecina iepriekšējo gadu pieredze, visi atbilstoši prasībām elektroniski iesniegtie iesniegumi tika saņemti un saskaņā ar noteikumos noteikto kārtību reģistrēti, tādejādi mazinot administratīvo slogu, kā arī ietaupot vecāku laiku.

Ielūkojies mūsu skolas informatīvajā bukletā, seko mums facebook vai instagram un nāc mūsu pulkā!

http://tuk3psk.lv/wp-content/uploads/2022/02/ML.pdf (Informatīvs buklets par Tukuma 3. pamatskolu);

https://www.facebook.com/tukuma3pamatskola (Facebook konts);

https://www.instagram.com/tukuma_3.pamatskola/ (Instagram konts).

Uz tikšanos Tukuma 3. pamatskolā!