4.-9. klašu skolēnu “Misija Jūra2030” konkursa rezultāti

 23. novembrī Ventspils Augsto tehnoloģiju parka izglītības telpa “Nākotnes klase” sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru izsludināja konkursu 4.-9. klašu skolēniem ar iespēju balvās iegūt aizraujošus eksperimentu komplektus Baltijas jūras izzināšanai, apmaksātu Latvijas zinātnes centru apmeklējumu, vai “Nākotnes klases” ekspertu vadītu izbraukuma nodarbību.

   Savas zināšanas, kā iegūt tīru ūdeni mūsu apkārtnē, šajā konkursā demonstrēja arī Tukuma 3. pamatskolas 8. klases skolēni, iesūtot pašu izvēlētā stilā veidotu video materiālu un pavadošo aprakstu teksta formā par pētījumu, kas atbilst dotajam tematam.

  Dalībnieku iesniegtos darbus vērtēja kompetenta žūrija četru cilvēku sastāvā, kā arī tika organizēts sabiedrības balsojums par skatītāju simpātiju balvas piešķiršanu. 

  Milzīgs gandarījums, ka 8. klase ir viena no 35 klašu komandām, kas tika novērtēta un saņēma aizraujošos eksperimentu komplektus.  

   Paldies skolēniem, “Nākotnes klase”, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrai, kā arī klases audzinātājai Lienei Stepiņai!

   Laiks aizraujošiem eksperimentiem!