Ekoskolas aktīvistu ballīte

2. februārī Tukuma 3. pamatskolā notika EKO skolas aktīvistu ballīte.

     Tās mērķis bija saliedēt EKO skolas aktīvistus, aktivizēt viņus radoši darbībai un vienkārši atpūsties. Katra dalībnieka uz devums pirms ballītes bija sagatavot katram vienu rotaļu, kuru izspēlēt pasākumā un sagatavot veselīgu našķi.

     Pasākuma laikā dalībnieki dalījās pieredzes stāstos, kāpēc darbojas Eko skolas padomē, ko gribētu paveikt vai uzlabot.

    Emocijas izraisīja uzdevums par veselīgo našķi-katrs bija centies pēc labākās sirdsapziņas! Piedāvājumā bija gan veselīgi smūtiji, gan augļu salāti, gan enerģijas bumbas no dažādām sēklām un datelēm. Galdā tika celti arī dārzeņi ,veselīga plātsmaize, bezē cepumi no turku zirņu šķidruma, kokosriekstu skaidiņām un vēl dažādi veselīgi našķi. Katrs dalībnieks arī pamatoja savu izvēli un pastāstīja par to!

  Vakars pagāja nemanot-jautrās rotaļās, pārrunās un našķu degustācijā. Pasākuma laikā katrs izgatavoja savu ”Džemperi”, kā vēstījumu, kurš tika novietots kopīgā plakātā, ar rosinājumu piedalīties „Silto džemperu dienā”. Skolā gaisa temperatūru samazinot par 2 grādiem, esam devuši savu artavu ne tikai cīņā pret Globālo sasilšanu, bet arī parādījuši savu attieksmi šai starptautiskajai kustībai.

  EKO skolas aktīvistu ballīte visiem ļoti patika un vienojāmies to atkārtot pavasarī-brīvā dabā.

Paldies visiem dalībniekiem par atraktivitāti un pozitīvām emocijām!

Ekoskola