“Uzmanību, gatavību, starts jaunajam mācību gadam!”

Par godu Tēva dienai un veiksmīgam 2022./2023. mācību gada iesākumam, mēs, Tukuma 3.pamatskolas saime, esam aizsākuši jaunu tradīciju – sporta diena “Uzmanību, gatavību, starts – jaunajam mācību gadam!”.

  Pasākums īpašs ar to, ka tajā piedalīties aicināti ne tikai skolēni, bet arī stiprā dzimuma pārstāvji no skolēnu ģimenēm, veidojot divu cilvēku komandu un kopīgi pavadot fiziskām aktivitātēm un pozitīvām emocijām piepildītu dienu, kuras izskaņā, kā jau sacensībās pieņemts, labākajiem tiek pasniegti diplomi.

  Paldies par lielisko pasākumu tā organizatoriem: Jeļenai Orlovai, Innai Kukšai, Oskaram Mīļajam, Mārtiņam Priedem un Artūram Ansonam!

  Īpaši novērtējam un paldies sākām arī pasākuma sponsoriem:  AS “Tukuma Piens” un Tukuma golfa klubam. Mums ļoti garšoja biezpiena sieriņi “STICKS”, un vēl mēs turpmāk varēsim apgūt golfa pamatus, jo esam tikuši pie iesācēju golfa aprīkojuma komplekta.

Protams, paldies ikvienam tētim, vectēvam un brālim, kas ieradās, jūs esat lieliski! Uz tikšanos nākamajās sporta spēlēs!