Skolotāju diena Tukuma 3. pamatskolā – svētki ar garšu un atmiņām!

08.10.2024.

 

Skolotāju diena mūsu skolā aizsākās ar īpašu svētku noskaņu, kas bija pilna prieka, radošuma un pateicības. Lai atzīmētu mūsu skolotāju neizmērojamo ieguldījumu, organizējām īpašu pasākumu, kurā katrs varēja atrast sev ko interesantu.

Veselīgas receptes un radošas darbnīcas

   Zinām, ka mūsu skolotāji ir ne tikai lieliski pedagogi, bet arī ļoti aktīvi cilvēki. Tāpēc šoreiz piedāvājām iespēju atpūsties no ikdienas stresa, apgūstot jaunas un veselīgas receptes. Mācoties darot, skolotāji ne tikai paplašināja savas kulinārās prasmes, bet arī ieguva daudz pozitīvu emociju.

   Vecāki – mūsu atbalsts un līdzdalībnieki

Īpaši pateicamies mūsu skolēnu vecākiem, kuri aktīvi iesaistījās Skolotāju dienas pasākumā. Jūsu līdzdalība un atbalsts ir ļoti nozīmīgs, un mēs ļoti lepojamies ar mūsu kopienu. Katrs kopā paveiktais darbs ir lielisks pierādījums tam, ka kopā mēs varam sasniegt daudz!

   Atmiņas

Lai šo īpašo dienu atcerētos vēl ilgi, fotografes Signe Rostoka Photography mūs iemūžināja skaistos kadros. Personalizētās foto kartiņas ir lielisks atgādinājums par šo jauko rītu un par to, cik svarīgi ir novērtēt un pateikties mūsu skolotājiem.

  Paldies visiem, kas padarīja šo dienu īpašu!

Vēlreiz pateicamies visiem skolotājiem, vecākiem un skolēniem par iesaistīšanos! Jūsu entuziasms un pozitīvā attieksme ir tas, kas padara mūsu skolu par īpašu vietu.

Galerija