Ekoskolu Ziemas forums 2020

No 28. februāra līdz 1. martam Salaspils 1. vidusskolā notika līdz šim gan apmeklētāju, gan piedāvātās programmas ziņā apjomīgākais pasākums Latvijas Ekoskolām – Ekoskolu Ziemas forums 2020.🌎 Šogad Ziemas forums norisinājās jau 7. reizi un pulcēja 350 dalībniekus – gan skolotājus, gan skolēnus no visas Latvijas. Lepni varam teikt, ka šo 350 dalībnieku vidū bijām arī mēs, Tukuma 3. pamatskolas skolēni un Ekoskolas vadītāja Laila Matīsa.
Foruma trīs dienu programmā dalībniekiem tika piedāvātas daudzveidīgas izglītojošas un interaktīvas vides nodarbības, pieredzes apmaiņas sesijas, atraktīvi komandu uzdevumi un saliedēšanās aktivitātes. Forumu apmeklēja iedvesmojoši viesi, piedāvājot priekšnesumus, ar vides izglītības elementiem.
Kā atzina mūsu skolas pārstāvji, tad foruma kulminācija esot bijusi trešā, noslēdzošā diena ar kopīgu dalībnieku pārgājienu un zibakciju Salaspils pilsētā, kā arī jauniešu kampaņu ideju prezentāciju, kas tika izstrādātas foruma laikā. Paldies skolotājai Lailai Matīsai un Ekoskolas dalībniekiem par lielo apņēmību un to, ka esat tik aktīvi!👍