Sniega diena!

25. janvārī mūsu EKO skolas jaunieši rīkoja „Sniega dienu”! Aktivitātes svaigā gaisā bija skolēnu ideja, jo šajā sniegotajā ziemā tā vien gribas izkustēties, pikoties un braukt ar ragaviņām!
Un tā piektdien pusdienlaikā mūsu skolas teritoriju bija apciemojuši 6 sniegavīri (katrai klasei viens). Kur nu kuram bija labpaticies palikt – stadionā, nogāzītē pie sporta zāles. Visčaklākais jau bija ieradies trešdien un gaidīja šo pasākumu, sēžot skolas priekšā uz soliņa. Šis 6. a klases Sniegavīrs arī nopelnīja balvu, kuru izgatavoja 5. klases skolēns Arsēns Aleksanders. Paldies skolēniem un audzinātājām par izdomu, jo laikapstākļi visu nedēļu nebija labvēlīgi sniegavīru celšanai! Malači!
Pasākuma galvenajā daļā dažādas sacensības un stafetes, kuras organizēja EKO skolas jaunieši. Stafetēs nepietika tikai ar ātrumu vai veiklību, bija nepieciešams veikt uzdevumus visiem kopā, jo tikai kolektīvā ir spēks! 5. – 6. klašu grupā 1. vieta – 6. b. klasei, 7. – 9. klašu grupā labākie – 9tie!
Pēc kārtīgas sportošanas – silta tēja un gardas balvas. Skolēni bija priecīgi, par to liecināja bērnu smaidi, nogurums un sārtie vaigi!

Paldies skolotājai Lailai Matīsai un viņas palīgiem par koordinēšanu!